Fotóhelyszín

A ZENdüllő levendulása látványos, gyönyörű és egyedülálló környezetet biztosít profi és amatőr fotósoknak egyaránt.

Professzionális fotózás

Profi fényképészekre is gondolva a professzionális és/vagy különleges alkalomra készült fényképezéshez, videózáshoz  (hivatalos fényképezés, esküvői, eljegyzési, családi portrék stb.) a szüret előtti napokban biztosítunk privát időpontot. Ezáltal egy nyugodt és zavartalan környezetben készülhetnek el képeitek és az arató vendégekkel sem zavarjátok egymást. Természetesen a szüreten is szívesen látunk, de akkor a fesztivál eszközeivel, berendezési tárgyaival és másokkal is számolnod kell. 

 

DSC01405

Jegyes, esküvői, kismama vagy egyszerűen csak családi fotózáshoz keresel helyszínt?

Legyen szó bármilyen alkalomról a ZENdüllő ideális választás lehet a számodra.

DSC00843

Amatőr fotós

Minden látogatót arra biztatunk, hogy a frissen aratott levendula mellé vigye haza magával fotók formájában is a levendulást. Ehhez kihelyezett fotópontokat és kellékeket is kínálunk a szüret ideje alatt. Az ültetvényen nem aratható területek biztosítják, hogy még a későn érkezők is tudjanak virágzó levendulabokrokkal a háttérben fényképezni.

Időpont foglalás

Kérjük foglalásodkor vedd figyelembe, hogy a francia levendula (Lavandula angustifolia) meghatározott ideig virágzik. Általában júniusban és átlagosan 2-3 hétig tart a virágzás, ezt nagyban befolyásolja az időjárás. Ezért időpontot is ennek függvényében tudunk biztosítani.

A ZENdüllő munkatársai fenntartják a jogot, hogy megállapítsák, tevékenysége kereskedelmi jellegű-e, és felkérhetik az egyéneket, hogy függesszék fel fényképészeti tevékenységüket. Előzetes beleegyezés és engedély nélkül semmiféle drón használata nem engedélyezett. Az egész ültetvény magánterületnek minősül, belépni szigorúan csak engedéllyel vagy a szüret ideje alatt lehetséges!