A NAGY-HEGY KINCSEI

SZABADTÉRI KALANDJÁTÉK

Isten hozott KALANDOR! Meríts bátorságot és tarts velünk egy csodálatos utazásra! Fedezd fel a mágikus őselemeket és old meg a rejtélyeket, közben megismerkedhetsz a tarpai Nagy-hegy értékeivel is!

Jártál már a tarpai Nagy-hegyen?

Ámulatba ejtő, csodálatos hely! A Natura 2000 természetvédelmi területen fekvő tarpai Nagy-hegy már önmagában is egy kincs, hiszen nagyon kevés ilyen romvulkán létezik a megyében.
Kincskereső játékunkkal kiegészítve pedig egy izgalmas kalandhelyszínné varázsolódik a hegy!

A játékhoz szükséges egy kalandcsomag, melyet a ZENdüllő levendulásánál lehet megvásárolni. Ha elakadnál mobilodon segítséget kérhetsz. A kettő egysége adja az interaktív játékélményt, mely garantált kikapcsolódást biztosít a természet lágy ölén.

A játék célja és küldetése

Fedezzétek fel a Nagy-hegy minden egyes szegletét, és nyomozzátok ki a kincset rejtő házikó titkos kódját!
A játék alapvető célja, hogy egy kellemes sétát tegyetek a jó levegőn, miközben egy izgalmas kódfejtő kincskereső túrán vesztek részt. A kaland végén a kellemesen megfáradt túrázókat a levendulás pihenőkertjében látjuk vendégül!

Kinek ajánlott és mit kell csinálni?

A szabadtéri kincskereső játék már 12 éves kortól kiváló 60 perces családi programot biztosít!  

A játék nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, tulajdonképpen egy könnyed nyomozós séta, mely lázba hozza a kicsiket és nagyokat egyaránt! Egy kincsestérképpel a kezetekben kell az információk alapján állomásokat megtalálni, rejtélyeket megoldani, nyomozni, kutatni. A kalandcsomag része egy kincsestérkép, egy levél, egy nyomozólap és egy dekódoló, mely megvásárlandó.

Játék végén vendégeink vagytok egy kancsó hűsítő italra!

A játék bevezető díja 3900 Ft, ami magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható hűsítő levendula szörpöt (1,7 L) vagy limonádét (1,7 L), amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot.

időtartam
0 perc
útvonal
1 km
létszám
2- 0
nehézség
0 /10

A KICSIKRE IS GONDOLVA

Kicsi vagy még egy nagy kalandhoz?

A Nagy-hegy kincsei kicsiknek szóló kalandjátékunk már óvodás kortól élvezhető! A gyerekek lelkesen fogják a térkép alapján a nyomokat keresni és büszkék lesznek a „kincsek” megtalálására.

A játékhoz szükséges egy útlevél, melyet a ZENdüllő levendulásánál lehet megvásárolni. 

A játék célja és küldetése

Fedezzétek fel a Nagy-hegy minden egyes szegletét, találjátok meg az elveszett kincseket és gyűjtsétek össze őket egy helyre! 

A játék alapvető célja, hogy egy kellemes sétát tegyetek a jó levegőn, miközben egy izgalmas kincskereső túrán is részt vesztek és megismerkedtek a Nagy-hegy természetvédelmi értékeivel.

Kinek ajánlott és mit kell csinálni?

Remek kisgyermekes családi program! A szabadtéri kincskereső játék már óvodás kortól kiváló 60 perces programot biztosít!  

A játék nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, tulajdonképpen egy könnyed nyomozós séta, mely lázba hozza a kicsiket. Egy kincsestérképpel a kezetekben kell az információk alapján állomásokat megtalálni, nyomozni és felkutatni a pecséteket. A kincsestérképet tartalmazó útlevél egy csomagban megvásárlandó.

A becsületes megtalálónak járó díj

A játék bevezető díja 1750 Ft, ami magába foglalja a játék végén az ajándék matrica csomagot (4 db). A jutalom mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok több kalandcsomagot.

időtartam
0 perc
útvonal
1 km
létszám
2- 0
nehézség
-10 /10
A játékon kizárólag szülői felügyelettel és saját felelősségre lehet részt venni. A kincskereső játék a ZENdüllő szellemi tulajdonát képezi, és szerzői jogvédelem alatt áll. A játék tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos